Oprema za slaščičarstvo
SLAŠČIČARSTVO
BTF pekarska oprema

Čarobne svečke

Cena: 0,82 EUR
Cena: 0,67 EUR brez DDV
Koda: 822000
Količina:
Za nakup nad 80 EUR je dostava brezplačna.

POMOČ PRI NAKUPU

Za pomoč pri nakupu ali svetovanje glede izdelkov nas lahko pokličite na telefon: 05 36 43 547 (ob delovnih dneh od 08 do 16 ure).

Preberi več o pomoči pri nakupu

Dobavni rok: Izdelek je na zalogi
DOBAVA BLAGA

Naročeni izdelki bodo najverjetneje dostavljeni že naslednji delovni dan. Vse izdelke, ki so na zalogi odpremimo v 1-2 delovnih dneh po prejemu Vašega naročila in plačila, če se dobavljajo na osnovi načina plačila po predračunu. Ob nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev Vas prosimo, da le-te vpišite pod opombe na dnu naročila. V primeru, da določenega izdelka nimamo na zalogi Vas o tem obvestimo po elektronski pošti ali telefonu in se dogovorimo za dostavo naročenega izdelka.

Pogoji poslovanja

Načini plačila: Plačilo po povzetju ali predračunu
NAČINI PLAČILA

Spletna trgovina ponuja sledeče možnosti plačila:

PLAČILO PO POVZETJU
V primeru, da ste se odločili, za plačilo po povzetju boste kupnino plačali poštarju ob dostavi naročenega izdelka. Ob prejemu pošiljke boste morali poštarju plačati tudi stroške provizije (1,05 € oz. 1% odkupnine) in pošta bo za vas opravila plačilo. Plačilo po povzetju je mogoče le za nakupe v skupni vrednosti do 500 EUR.

PLAČILO PO PREDRAČUNU PREKO BANKE
Pri izbiri plačila po predračunu boste ob nakupu prejeli obvestilo o računu kamor je potrebno opraviti nakazilo. V tem primeru plačate provizijo za opravljeno transakcijo banki, ki bo za vas opravila plačilo. Kot sklic pri plačilu obvezno navedite številko naročila, ki jo prejmete v potrdilu narročila na vaš e-mail naslov.

Prodajni pogoji

Komplet 10 čarobnih svečk, ki se ob pihanju ponovno zagorijo.

Podobni izdelki

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.