Peki trgovine tudi v Ljubljani, Mariboru in Ajdovščini

BAM - Crispy čokoladni temni, 100g

Cena: 3,90 €

Koda izdelka: 829710

Izdelka trenutno ni na zalogi.

Dodaj med priljubljene izdelke

 

BAM čokolada in ostali izdelki
Informacije ob nakupu

Za nakup nad 50 EUR je dostava brezplačna.

Pomoč pri nakupu

Dobavni rok: Dobava iz zaloge (2-7 dni)

Načini plačila: Plačilo po povzetju ali predračunu


BAM temni čokoladni crispy je proizvod belgijskega proizvajalca čokolad Barry Callebaut. 

Crispy je majhen po velikosti, a ima velikanski okus.

Male kroglice imajo intenziven čokoladni okus z značilnimi notami praženega kakava in hrustljavo piškotno sredico.

Uporabimo jih lahko za dekoracijo tort, muffinov, rezin, sladic v kozarcu, odlično pa se obnesejo tudi kot hrustljav dodatek v kremi. 

Blagovna znamka BAM je bila ustvarjena z namenom približevanja vrhunskih čokolad in ostalih izdelkov za peko v domača gospodinjstva. Skrbno izbrana linija visoko kakovostnih izdelkov za pripravo slaščic je bila do sedaj na voljo le vrhunskim slaščičarjem, zdaj pa lahko z njimi ustvarjaš tudi ti.  

 

Sestavine: čokolada 84% (kakavova masa 45,5%, sladkor, kakavovo maslo, mlečna maščoba, emulgator: sojin lecitin, naravna aroma vanilije),

hrustljave žitarice 15% (pšenična moka, sladkor, pšenični slad v prahu, pšenični škrob, sredstvo za vzhajanje: E500ii, sol, kakavovo maslo, aroma vanilije);

glukozni sirup, sladkor, sredstvo za glaziranje: E414, modificiran škrob, rastlinska maščoba (kokosova).

Alergeni: glej sestavine v krepkem tisku.

Crispyje shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne

bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju crispyjev v hladilniku.

Neto teža: 100 g

Hranilne vrednosti (za 100 g)

Energijska vrednost 505 kCal (2112 kJ)

  • Maščobe: 28,3 g (od tega nasičene: 16,9 g)
  • Ogljikovi hidrati: 52,1 g (od tega sladkorji: 41,4 g)
  • Vlaknine: 8,3 g
  • Beljakovine: 5,9 g
  • Sol: 0,43 g
 

 

 


Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.