Peki trgovine tudi v Ljubljani, Mariboru in Ajdovščini

Sladice brez glutena in sladkorja

Datum: 16-01-2018

Sladice brez glutena in sladkorja: recepti za piškote in presne sladice brez glutena

Recepti za sladice brez glutena in sladkorjaSladice brez glutena in sladkorja? Morda se vam zdi nemogoče, vendar so odlične. Veliko se govori o različnih dietah brez glutena in sladkorja, vse več ljudi ima težave s prebavljanjem glutena in mlečnih beljakovin, zato smo se tudi v podjetju BTF d. o. o. odločili, da vam ponudimo širok asortima izdelkov za pripravi okusnih in zdravih sladic brez glutena in sladkorja. Z našimi izdelki brez glutena lahko pripravite okusne piškote, presne torte, muffine, torte, biskvite in ostale slastne sladice brez glutena. Na naši spletni strani pa lahko najdete tudi različne recepte za pripravo jedi brez glutena in sladkorja, ki vam bodo olajšali delo. Vabljeni, da obiščete našo spletno stran, kjer lahko tudi hitro in enostavno naročite želene artikle. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v eni izmed naših trgovin v Ajdovščini, Ljubljani ali Mariboru, kjer vam lahko pri izbiri izdelkov za pripravo sladic brez glutena in sladkorja tudi svetujemo.

Ugodna cena izdelkov za pripravo sladic brez glutena in sladkorja

Na naši spletni strani si lahko ogledate vse izdelke, ki smo jih uvrstili v naš prodajni program. Če ste na dieti brez glutena in sladkorja, predlagamo, da si natančno ogledate kategorijo Živila, kjer boste našli vse izdelke brez glutena, s pomočjo katerih lahko pripravite slastne piškote, presne torte in ostale sladice brez sladkorja in glutena. Naša ponudba zajema: sladkorne in modelirne mase brez glutena, mešanice za biskvite, cupcakese, royal icing, mešanice za kreme, mešanice za makrone, mešanice za sladkorno čipko, jedilna barvila in jedilne dekoracije brez glutena ter ostale jedilne dodatke. Prepričani smo, da boste s pomočjo naših izdelkov uspeli pripraviti zdravo in okusno sladico, v kateri ne boste uživali samo tisti, ki ste na dieti brez glutena in sladkorja, temveč vsi ljubitelji sladic. Ponujamo vam ugodno ceno za izdelke brez glutena, s pomočjo katerih boste lahko realizirali marsikateri recept za zdrave piškote, torte, muffine in ostale sladice brez glutena.

Recept za piškote brez glutena in sladkorja

Recepti za pripravo sladic brez glutena so enostavni, izdelek pa okusen

Na naši spletni strani lahko poleg velike ponudbe izdelkov za pripravo sladic brez glutena in sladkorja najdete tudi enostavne in zanimive recepte za pripravo. Recepti za sladice so primerni predvsem za tiste, ki so na dieti brez glutena in za tiste, ki imajo težave s prebavljanjem žitnih beljakovin. Vendar bodo v brezglutenskih sladicah uživali prav vsi, saj so preprosto odlične. Z našimi izdelki lahko pripravite slastne in okusne dobrote, torte, kreme, muffine, piškote in presne torte, v katerih boste neizmerno uživali.

 

« Seznam novic

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.