Za dodajanje izdelkov na seznam priljubljenih morate biti prijavljeni v spletno trgovino.
Seznam priljubljenih izdelkov vam omogoča, da si shranete izdelke, ki jih pogosto kupujete, jih še nameravate kupiti ali pa so za vas posebej zanimivi in na ta način vvedno in preprosto dostopate do njih brez iskanja po spletni trgovini.
Prijavi se Registriraj se kot nov uporabnik
Za nakup nad 50 EUR je dostava brezplačna.
Dobavni rok: Izdelek je na zalogi
Načini plačila: Plačilo po povzetju, predračunu ali s kreditno kartico
Sladkorna masa (fondant) nizozemskega proizvajalca je izjemno fleksibilna in enostavna za uporabo, zaradi svoje mehke strukture. Masa se strdi po uporabi, vendar ne razpoka. Primerna za izdelavo tortnih dekoracij ali pokritja torte. Količina v pakiranju 250 g.
Brez glutena, jajc in laktoze
Brez glutena, jajc in laktoze
Sestavine: sladkor; glukozni sirup; rastlinska maščoba (palmovih jedrc, palm); voda; kakav v prahu; sladkorni sirup; vlažilec E422; zgoščevalec E415, E466; emulgator E471; konzervans E200; prehrambna kislina E330; aroma.
Neto količina: 250 g
Hraniti v temnem in hladnem prostoru pri 15°C do 20°C.
Hranilne vrednosti na 100 g |
|
Energijska vrednost |
1637 kJ / 392 kcal |
Maščobe - Od tega nasičene maščobe |
6,3 g 4,3 g |
Ogljikovi hidrati - Od tega sladkorji |
81,8 g 79,4 g |
Proteini |
0,8 g |
Sol |
0 g |
Namigi za delo s sladkorno maso: