Peki trgovine tudi v Ljubljani, Mariboru in Ajdovščini

Sladkorna masa Črna 1 kg – Black - RUE FLAMBEE

Cena: 6,90 €

Koda izdelka: 825262

Količina:

Dodaj med priljubljene izdelke

 

Fondanti RUE FLAMBEE
Informacije ob nakupu

Za nakup nad 80 EUR je dostava brezplačna.

Pomoč pri nakupu

Dobavni rok: Izdelek je na zalogi

Načini plačila: Plačilo po povzetju ali predračunu


 

Unikatna sladkorna masa proizvajalca RUE FLAMBEE. Fondant oz. sladkorna masa, katero je mogoče razvaljati ZELO na tanko. Izjemno fleksibilna in po uporabi se strdi, vendar ne razpoka. Primerna je tako za modeliranje kot za prekrivanje torte.

Fondant je odličnega okusa in se raztopi v ustih.

 

Brez glutena. AZO free.

Sestavine: sladkor (70%); glukozni sirup; ne-hidrogenirana rastlinska olja in maščobe (palmovo, bombažno, olje žafranike, sončnično, karitejevo maslo, ilipe maslo, v različnih količinah); voda; zgoščevalci: E466, E414, E412, E415; koruzni škrob; vlažilec: E422; modificiran škrob; emulgator: E471; barvila: E153; regulator kislosti: E330; arome; konzervans E202.

Lahko vsebuje sledove jajc, mleka in oreščkov.

Neto količina: 1 kg

Shranjujte v hladnem in suhem prostoru.

 

Hranilna vrednost na 100 g

Energijska vrednost

1687 kJ / 399 kcal

Maščobe

-    Od tega nasičene maščobe

7 g

3,5 g

Ogljikovi hidrati

-   Od tega sladkorji

82 g

76 g

Beljakovine

0,1 g

Sol

0,19 g

 

 

 

Namigi za delo s sladkorno maso:

  • Veliko je načinov za končno dekoracijo torte. Uporaba sladkorne mase je zelo uporabljana predvsem zaradi fleksibilnosti. Lahko jo oblikujemo, valjamo, gladimo, izdelujemo oblike, vtisnemo vzorce, barvamo, pišemo ali rišemo po površini…
    S sladkorno maso je veliko lažje delati kadar jo pregnetemo in segrejemo s toploto naših rok. Ko se enkrat zmehča postane elastična in gladka.
  • Priprava sladkorne mase je lažja na silikonskem prtu, ki preprečuje lepljenje sladkorne mase na podlago. Lahko uporabite tudi malo sladkorja v prahu ali krompirjevega škroba, ki preprečuje lepljenje na vašo podlago in orodja.
  • Če pripravljate sladkorno maso za pokritje torte, najboljše rezultate dosežete z uporabo pravega orodja. Dve sta glavni orodji, ki vam bodo pomagali pri tem delu: Kakovosten silikonski valjček in gladilka.
  • Pozor! Premaz torte katero oblačite v sladkorno maso ne sme biti iz smetane. Smetana topi sladkorno maso. Priporočamo premaz iz maslene kreme ali iz okusnih novih krem iz serije ''MAGIC FROSTING'', ki jih ponujamo v okusih: Vanilje, čokolade, pistacije, maline ali jagode.
  • Masa je tudi primerna za izdelavo sladkornih okraskov in figuric. V primeru, da želite izdelovati zelo detaljne okraske kot so npr. cvetovi rož iz sladkorne mase, vam bo lahko bila tanko valjana sladkorna masa preveč mehka. Za ta namen vam priporočamo dodajanje in gnetenje malo Tylose praška za ''ojačanje'' sladkorne mase.

 

 

p>


Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.