Peki - pekarska oprema in slaščičarska oprema
Peki trgovine tudi v Ljubljani, Mariboru in Ajdovščini

BAM - Mešanica za čokoladni souffle 250 g

Cena: 4,89 €

Koda izdelka: 840923

Količina:

Dodaj med priljubljene izdelke

 

BAM izdelki
Informacije ob nakupu

Za nakup nad 50 EUR je dostava brezplačna.

Pomoč pri nakupu

Dobavni rok: Izdelek je na zalogi

Načini plačila: Plačilo po povzetju, predračunu ali s kreditno kartico


BAM mešanica za čokoladni souffle ustvari puhasto osnovo za znamenito francosko slaščico.Slaščico s čokoladno sredico lahko dodatno okrasite s svežim sadjem ali sladkornim posipom.

Blagovna znamka BAM je bila ustvarjena z namenom približevanja vrhunskih čokolad in ostalih izdelkov za peko v domača gospodinjstva. Skrbno izbrana linija visoko kakovostnih izdelkov za pripravo slaščic je bila do sedaj na voljo le vrhunskim slaščičarjem, zdaj pa lahko z njimi ustvarjaš tudi ti.  

 

Sestavine: Sladkor, pšenična moka, čokolada 25% (sladkor, kakavova masa, kakav, kakavovo maslo, emulgator: sojin lecitin, arome. Min. 48 % kakava), sol.

Lahko vsebuje sledi jajc, mleka, oreščkov in žveplovega dioksida. Alergeni v krepkem tisku.

Shranjujemo pri temperaturi med 5 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako mešanica naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju v hladilniku. Hranite v dobro zaprti embalaži.

Neto teža: 250 g

Hranilne vrednosti (za 100 g)

Energijska vrednost1666 kJ / 396 kcal
  • Maščobe 5,5 g
    Od tega nasičene 3,2 g
  • Ogljikovi hidrati 80,5 g
    Od tega sladkorji 57,8 g
  • Prehranske vlaknine 2,6 g
  • Beljakovine 4,8 g
  • Sol 0,42 g
Priprava:
  1. Mešanico za čokoladni souffle (250 g) dobro zmešajte z jajci (175 g ali 3 jajca velikosti L). Za lažje merjenje sestavin, lahko do 25 g jajc zamenjate z do 25 g hladne vode.
  2. Nad vodno paro raztopite temno čokolado (115 g). Stopljeno čokolado dodajte v jajčno zmes in dobro premešajte. Maso za souffle postavite v hladilnik za 15 minut in jo ohlajeno vlijte v primerne namaščene modele (80 - 95 g mase na model).
  3. Pecite 10 - 15 minut na 200 - 220 °C. Čas peke prilagodite glede na količino mase v modelčkih in glede na to kako tekočo sredico želite. Predlagamo, da najprej spečete 1 testni souffle, saj je čas peke odvisen od posamezne pečice.
  4. Čokoladni souffle odstranite iz modelov in postrezite še toplo. Količina sestavin je primerna za 6 čokoladnih souffle-jev.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.