Peki - pekarska oprema in slaščičarska oprema
Peki trgovine tudi v Ljubljani, Mariboru in Ajdovščini

BAM - Mešanica za čokoladni souffle 250 g

Cena: 6,90 €

Koda izdelka: 840923

Količina:

Dodaj med priljubljene izdelke

 

BAM izdelki
Informacije ob nakupu

Za nakup nad 50 EUR je dostava brezplačna.

Pomoč pri nakupu

Dobavni rok: Izdelek je na zalogi

Načini plačila: Plačilo po povzetju, predračunu ali s kreditno kartico


BAM mešanica za čokoladni souffle ustvari puhasto osnovo za znamenito francosko slaščico.Slaščico s čokoladno sredico lahko dodatno okrasite s svežim sadjem ali sladkornim posipom.

Blagovna znamka BAM je bila ustvarjena z namenom približevanja vrhunskih čokolad in ostalih izdelkov za peko v domača gospodinjstva. Skrbno izbrana linija visoko kakovostnih izdelkov za pripravo slaščic je bila do sedaj na voljo le vrhunskim slaščičarjem, zdaj pa lahko z njimi ustvarjaš tudi ti.  

 

Sestavine: Sladkor, pšenična moka, čokolada 25% (sladkor, kakavova masa, kakav, kakavovo maslo, emulgator: sojin lecitin, arome. Min. 48 % kakava), sol.

Lahko vsebuje sledi jajc, mleka, oreščkov in žveplovega dioksida. Alergeni v krepkem tisku.

Shranjujemo pri temperaturi med 5 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako mešanica naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju v hladilniku. Hranite v dobro zaprti embalaži.

Neto teža: 250 g

Hranilne vrednosti (za 100 g)

Energijska vrednost1666 kJ / 396 kcal
  • Maščobe 5,5 g
    Od tega nasičene 3,2 g
  • Ogljikovi hidrati 80,5 g
    Od tega sladkorji 57,8 g
  • Prehranske vlaknine 2,6 g
  • Beljakovine 4,8 g
  • Sol 0,42 g
Priprava:
  1. Mešanico za čokoladni souffle (250 g) dobro zmešajte z jajci (175 g ali 3 jajca velikosti L). Za lažje merjenje sestavin, lahko do 25 g jajc zamenjate z do 25 g hladne vode.
  2. Nad vodno paro raztopite temno čokolado (115 g). Stopljeno čokolado dodajte v jajčno zmes in dobro premešajte. Maso za souffle postavite v hladilnik za 15 minut in jo ohlajeno vlijte v primerne namaščene modele (80 - 95 g mase na model).
  3. Pecite 10 - 15 minut na 200 - 220 °C. Čas peke prilagodite glede na količino mase v modelčkih in glede na to kako tekočo sredico želite. Predlagamo, da najprej spečete 1 testni souffle, saj je čas peke odvisen od posamezne pečice.
  4. Čokoladni souffle odstranite iz modelov in postrezite še toplo. Količina sestavin je primerna za 6 čokoladnih souffle-jev.

Spletna stran peki.si uporablja piškotke. Nujne, ki so potrebni za nemoteno delovanje spletne strani, smo že naložili. Veseli bomo če nam dovolite, da naložimo tudi funkcionalne, analitične in oglaševalske piškotke.
Več informacij o piškotkih najdete tukaj.