Kako prekriti torto s sladkorno maso, ki bo popolnoma gladka in brez gub ali zračnih balončkov? Elastičnost sladkorne mase je pravo orožje. Sledite našim navodilom za pravilno gnetenje, valjanje in polaganje sladkorne mase in prekrivanje torte bo enostavno.
Praznujte veliko noč z živimi barvanimi jajci.
S pomočjo pravega nastavka, lahko napravimo prefinjeno pomladno dekoracijo na enostaven način.
Pri izdelavi izdelkov iz čokolade kot so pralineji, domače tablice ali prelivi iz čokolade je potrebno upoštevati pravilen postopek temperiranja, če želimo doseči pravi okus in mamljiv izgled.
Božični ''Gingerbread'' keksi
Spletna stran peki.si uporablja piškotke. Nujne, ki so potrebni za nemoteno delovanje spletne strani, smo že naložili. Veseli bomo če nam dovolite, da naložimo tudi funkcionalne, analitične in oglaševalske piškotke.
Več informacij o piškotkih najdete tukaj.