Peki trgovine tudi v Ljubljani, Mariboru in Ajdovščini

Blog

Nasvet - Kako prekriti torto s sladkorno maso

Datum: 29-03-2018 | Vec o tem »

Kako prekriti torto s sladkorno maso, ki bo popolnoma gladka in brez gub ali zračnih balončkov? Elastičnost sladkorne mase je pravo orožje. Sledite našim navodilom za pravilno gnetenje, valjanje in polaganje sladkorne mase in prekrivanje torte bo enostavno.  

Nasvet - Kako barvamo velikonočna jajca z jedilnimi barvili

Datum: 23-03-2018 | Vec o tem »

Praznujte veliko noč z živimi barvanimi jajci.

Nasvet - Kako izdelamo travo iz maslene kreme

Datum: 22-03-2018 | Vec o tem »

S pomočjo pravega nastavka, lahko napravimo prefinjeno pomladno dekoracijo na enostaven način.

Nasvet - Temperiranje čokolade

Datum: 31-03-2017 | Vec o tem »

Pri izdelavi izdelkov iz čokolade kot so pralineji, domače tablice ali prelivi iz čokolade je potrebno upoštevati pravilen postopek temperiranja, če želimo doseči pravi okus in mamljiv izgled.

BOŽIČNI PIŠKOTI: Medenjaki okrašeni z Royal Icingom

Datum: 17-12-2015 | Vec o tem »

Božični ''Gingerbread'' keksi

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.