Peki - pekarska oprema in slaščičarska oprema
Peki trgovine tudi v Ljubljani, Mariboru in Ajdovščini

BAM preliv - Kokos z vaflji, 200 ml

Cena: 5,90 €

Koda izdelka: 829937

Količina:

Dodaj med priljubljene izdelke

 

BAM izdelki
Informacije ob nakupu

Za nakup nad 50 EUR je dostava brezplačna.

Pomoč pri nakupu

Dobavni rok: Izdelek je na zalogi

Načini plačila: Plačilo po povzetju, predračunu ali s kreditno kartico


BAM preliv Kokos z vaflji (200 ml) bo navdušil z izrazitim okusom bele čokolade in eksotičnih kokosovih kosmičev. 

V okusno kremo so dodani tudi slastni in hrustljavi vaflji, ki okus in teksturo preliva še dodatno popestrijo. 

Kombinacija bele čokolade, kokosovih kosmičev in hrustavljih vafljev ustvari kremno strukturo, ki se odlično izkaže kot polnilo za razne sladice ali pa bo s svojim rahlo eksotičnim okusom popestril okus sladoleda. Postal bo nepogrešljiv dodatek pri nadevu za palačinke ali kot polnilo v rogljičkih. Lahko ga uporabite za pripravo slavnih tortic na palčki ali pa ga preprosto namažete na kruh.

Sestavine: Sladkor, rastlinsko olje (sončnično), posneto mleko v prahu, sirotka v prahu (mleko), kokosovi kosmiči, vaflji (pšenična moka, olje palme, sol, ekstrakt ječmenovega slada, pecilni prašek: soda bikarbona), emulgator: sojin lecitin, arome, antioksidant: ekstrakt rožmarina.

Lahko vsebuje sledi jajc, arašidov in drugih oreščkov.

Shranjujemo na hladnem, pri temperaturi do največ 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 20°C , prav tako izdelek naj ne bo izpostavljen direktni sončni svetlobi. Pred uporabo dobro premešajte. Izdelek hranite dobro zaprt.

Hranilne vrednosti (za 100 ml)

Energijska vrednost: 2433 kJ / 584 kcal

  • Maščobe: 39,5 g (od tega nasičene: 7,5 g)
  • Ogljikovi hidrati: 51,0 g (od tega sladkorji: 48,1 g)
  • Beljakovine: 5,6 g
  • Vlaknine: 1,0 g
  • Sol: 0,31 g

 


Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.