Peki - pekarska oprema in slaščičarska oprema
Peki trgovine tudi v Ljubljani, Mariboru in Ajdovščini

BAM preliv - Slana Karamela, 200 ml

Cena: 5,90 €

Koda izdelka: 829936

Količina:

Dodaj med priljubljene izdelke

 

BAM izdelki
Informacije ob nakupu

Za nakup nad 50 EUR je dostava brezplačna.

Pomoč pri nakupu

Dobavni rok: Izdelek je na zalogi

Načini plačila: Plačilo po povzetju, predračunu ali s kreditno kartico


BAM preliv Slana karamela (200 ml) vas bo navdušil s svojim razkošnim okusom.  Kremni pripravek je narejen iz karameliziranega sladkorja in soli. Dodana sol (fleur de sel) še dodatno poudari okus karamele in ustvari preliv, ki s svojo kremno teksturo popestri čokoladne sladolede, sladolede z oreščki ali pa se bogoti čez hladen vanilijev sladoled. Primeren je tako za peko kot za zamrzovanje. Okus mlečnega riža, palačink ali čokoladnih brownijev bo bolj polnega okusa, če mu boste dodali preliv slane karamele. Odlično se izkaže tudi kot preliv pri pripravi tort ali kot polnilo za piškote in drugo drobno pecivo. Z njim lahko prelijete jabolčne pite ali pa ga enostavno pojeste kar na žlico.

Sestavine: Rastlinsko olje (sončnično), sladkor, sirotka v prahu (mleko), polnomastno mleko v prahu, posneto mleko v prahu, karameliziran sladkor, fleur de sel (0,4 %), manj masten kakav v prahu, emulgator: sojin lecitin, arome, barvila: ekstrakt paprike, antioksidant: ekstrakt rožmarina in E304.

Lahko vsebuje gluten, jajca, arašide in druge oreščke.

Shranjujemo na hladnem, pri temperaturi do največ 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 20°C , prav tako izdelek naj ne bo izpostavljen direktni sončni svetlobi. Pred uporabo dobro premešajte. Izdelek hranite dobro zaprt.

Hranilne vrednosti (za 100 ml)

Energijska vrednost: 2464 kJ / 592 kcal

  • Maščobe: 41,9 g (od tega nasičene: 6,3 g)
  • Ogljikovi hidrati: 46,6 g (od tega sladkorji: 46,5 g)
  • Beljakovine: 6,9 g
  • Vlaknine: 0,2 g
  • Sol: 0,8 g

 


Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.