Za dodajanje izdelkov na seznam priljubljenih morate biti prijavljeni v spletno trgovino.
Seznam priljubljenih izdelkov vam omogoča, da si shranete izdelke, ki jih pogosto kupujete, jih še nameravate kupiti ali pa so za vas posebej zanimivi in na ta način vvedno in preprosto dostopate do njih brez iskanja po spletni trgovini.
Prijavi se Registriraj se kot nov uporabnik
Za nakup nad 50 EUR je dostava brezplačna.
Dobavni rok: Dobava v 2-4 tednih
Načini plačila: Plačilo po povzetju, predračunu ali s kreditno kartico
Temna čokolada v obliki diamantov z 72% kakava.
BREZ GLUTENA
100% naravna vanilja iz semen z Madagaskarja
72% kakava, 38/40% kakavovo maslo
Sestavine: kakavova pasta; sladkor; manj masten kakavov prah; kakavovo maslo; emulgator E322 sončnični lecitin; ekstrakt vanilje. Kakav 72% min.
Lahko vsebuje sledi mleka.
Neto teža: 1 kg
Shranjujte v suhem prostoru 16˚C-20˚C, zaščiteno od direktne svetlobe, in maksimalne vlažnosti 65%.
Uporaba: čokolada se uporablja za topljenje pri temperaturi 28˚C – 50 ˚C.
Hranilne vrednosti na 100 g |
|
Energijska vrednost |
2305 kJ / 556 kcal |
Maščobe - Od tega nasičene maščobe |
40 g 25 g |
Ogljikovi hidrati - Od tega sladkorji |
34 g 28 g |
Beljakovine |
8,4 g |
Sol |
0,21 g |
Nasvet – Temperiranje čokolade
Pri izdelavi izdelkov iz čokolade kot so pralineji, domače tablice ali prelivi iz čokolade je potrebno upoštevati pravilen postopek temperiranja, če želimo doseči pravi okus in mamljiv izgled.
Pri nepravilni uporabi čokolade se nam le-ta lahko sesiri, nima leska, postane siva, je ne moremo izvleči iz modelčka…
Postopek temperiranja:
Zdaj je čokolada pripravljena za vlivanje pralinejev, čokoladnih tablic in drugih izdelkov.
Čokolada obdelana na pravilen način ima izboljšano strukturo, lepo barvo in sijaj in enostavno jo dobimo iz modelčkov.