Za dodajanje izdelkov na seznam priljubljenih morate biti prijavljeni v spletno trgovino.
Seznam priljubljenih izdelkov vam omogoča, da si shranete izdelke, ki jih pogosto kupujete, jih še nameravate kupiti ali pa so za vas posebej zanimivi in na ta način vvedno in preprosto dostopate do njih brez iskanja po spletni trgovini.
Prijavi se Registriraj se kot nov uporabnik
Za nakup nad 50 EUR je dostava brezplačna.
Dobavni rok: Izdelek je na zalogi
Načini plačila: Plačilo po povzetju, predračunu ali s kreditno kartico
Mešanica za kakavovo torto brez glutena.
Brez glutena.
Sestavine: sladkor; riževa moka; kakav v prahu 10%; koruzni škrob; vlažilec E420; rižev škrob; koruzna moka; temna čokolada (kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, emulgator sojin lecitin, aroma); sredstvo za vzhajanje E450; emulgator E475, E471; rastlinske vlaknine; sredstvo za vzhajanje E500; regulator kislosti E575; sol; zgoščevalec E412, E466.
Lahko vsebuje sledi mlečnih beljakovin, jajc, soje in oreščkov.
Hranite pri sobni temperaturi v suhem prostoru.
Neto količina: 400 g Proizvedeno v Italiji.
Uporaba: zmešajte mešanico z 150 g zmehčanega masla in 200 g jajc Zmešajte na srednji hitrosti približno 5 minut. Pecite v pre-segreti pečici na 160°C (ventilacijska) ali 170˚ C (standardna) za približno 50 minut.
Hranilne vrednosti na 100 g: energijska vrednost: 1578 kJ / 373 kcal; maščobe 3,8 g; od tega nasičene maščobe 1,7 g; ogljikovi hidrati 80 g; od tega sladkorji 47 g; beljakovine 3,9 g; sol 0,93 g.