Peki - pekarska oprema in slaščičarska oprema
Peki trgovine tudi v Ljubljani, Mariboru in Ajdovščini

Dekoracije za rojstni dan, baloni s številkami in konfeti za vsako praznovanje

Datum: 18-08-2022

Dekoracije za rojstni dan so tiste, ki poskrbijo, da je zabava nepozabna. Načrtovanje rojstnodnevne zabave je lahko precej zastrašujoče, saj se vedno znova pojavljajo nova vprašanja - od dekoracije za zabave do torte in daril. Toda nikar ne skrbite, tako je bilo že od nekdaj. Prvi, ki so praznovali rojstne dneve, so bili Egipčani. Z rojstnodnevno torto in svečami, ki so jih posvetili bogovom, so jih nadgradili Grki. Rimljani pa so bili prvi, ki so praznovali rojstne dneve, kot jih poznamo danes.

Dekoracija za rojstni dan je bila vselej poglaviten del praznovanj le v različnih oblikah. Danes predstavlja osrednji del zabave ter poskrbi za sproščen, zabaven in radosten prostor. Pri načrtovanju zabave so pomembne tudi najmanjše podrobnosti kot npr. izbira balonov za rojstni dan. Verjetno ste že velikokrat slišali pravilo “manj je več”? To pri zabavah zagotovo ne velja. Zdi se, da obstaja nenapisano pravilo, da mora biti dekoracija za rojstni dan razkošna, barvita in dih jemajoča.

 

Kako uspešno načrtovati rojstnodnevno zabavo?

Baloni s številkami, z LED lučko, konfeti za rojstni dan, girlande in dekorativne rozete so le del dekoracije za rojstni dan, ki popolnoma spremeni prostor. Seveda pa ne gre pozabiti na podrobnosti, kot so krožniki, slamice in kozarci. Nič ni bolj navdušujočega kot načrtovanje rojstnega dne - še posebej rojstnodnevne zabave presenečenja. Vsakdo si zasluži vsaj eno brezskrbno zabavo v življenju, ki mu je ni bilo treba načrtovati.

Popolna zabava presenečenja se začne pri načrtovanju teme oziroma ideje. Čeprav je lahko tema najljubša knjiga slavljenca ali hobi, se je pri načrtovanju zabave najlažje osredotočiti na starost osebe. Okrogli rojstni dnevi, kot je Abraham, zagotovo zahtevajo nekoliko več načrtovanja, saj se je udeleži več ljudi in tudi dekoracija mora biti malce bolj ekstravagantna. Za tako priložnost so odlična izbira baloni za rojstni dan s številkami. Vsaka odlična rojstnodnevna zabava presenečenja zahteva skrbno načrtovanje. Toda kje začeti? Preprosto. Pri prostoru in dekoraciji za zabavo.

 

Baloni s številko, girlande in konfeti za rojstni dan naredijo zabavo nepozabno

Dekoracije za rojstni dan, če so pravilno izbrane, bodo vsak prostor naredile čaroben. Ne glede na to ali je to najeta soba v najljubšem klubu ali domača dnevna soba. Ko imate izbran prostor, si ga najprej dobro oglejte. Poskusite si zamisliti, kako bo videti okrašen. Je v prostoru kaj takšnega, kar bi radi poudarili? Mogoče prečudovit tram, na katerega lahko ovijete girlande ali plesišče, ki kar kliče po balonih. Morda pa je v prostoru kaj takšnega, kar bi radi skrili?

Dekoracija za rojstni dan je zagotovo prava rešitev v obeh primerih in načrtovalcu zabave prihrani marsikatero skrb. Se sprašujete, katere izbrati?

 • Baloni s številko

Baloni s številko, z LED lučko, iz lateksa in v najrazličnejših oblikah. Baloni za rojstni dan so detajl, ki se ga razveseli vsak slavljenec. Ne glede na to ali praznuje prvi rojstni dan ali abrahama. Balone z LED lučko obesite na drevo in osvetlite zunanjo terasno, ali pa jih uporabite, da goste vodite do prostora, kjer se odvija zabava.

Želite ohraniti spomine na to prečudovito zabavo presenečenja s pomočjo kotička za fotografiranje? Vse, kar zanj potrebujete, je girlanda oziroma lok iz balonov.

 • Girlande

Girlande s preprostim rojstnodnevnim sporočilom, kot je “Happy Birthday” so odlična, a cenovno ugodna rešitev za popestritev prostora, ki se je bo razveselil vsak slavljenec. Na spletni strani www.peki.si podjetja BTF d.o.o. boste našli številne girlande, s katerimi boste poživeli prostor - vse od zvezd do mavrice.

 • Konfeti

Konfeti dodajo rojstnodnevni zabavi in prostoru poseben pridih. Zamislite si, kako izjemno bo, če boste ob vstopu slavljenca na zabavo presenečenja pozdravili še z metanjem konfetov. Za edinstven učinek raznolikosti in teksture dajte gostom različne konfete, ki se bodo med seboj prečudovito dopolnjevali.

Čeprav je vsaka zabava dogodek zase, je spodaj zbranih nekaj malenkosti, ki ne smejo manjkati na rojstnodnevni zabavi:

 • Vabila
 • Dodatki za balone (tlačilke, helij)
 • Klobučki
 • Serviete
 • Krožniki
 • Kozarci
 • Slamice
 • Pribor
 • Pladnji
 • Lanterne
 • Dekorativne rozete
 • Piščalke

 

« Seznam novic

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.