Peki trgovine tudi v Ljubljani, Mariboru in Ajdovščini

Torte brez glutena

Datum: 29-03-2016

Torte in muffini brez glutena – sladica za vse, ki se radi zdravo posladkate

Torte in peciva brez glutenaTorte brez glutena predstavljajo odlično sladico za vse, ki ste občutljivi na gluten. Še zlasti pa bo ljubitelje čokolade razveselila čokoladna torta brez glutena. Za pripravo sladic se najpogosteje uporablja pšenična moka, ki je glavni vir glutena. Recepti za sladice brez glutena pa pšenično moko nadomeščajo z moko brez glutena, na primer za ajdovo, amarantovo, čičerikino, koruzno, proseno, riževo ali tapiokino, uporabiti pa je mogoče tudi nekatere druge vrste moke in škroba.
Mešanice in okusi brez glutena, ki vam jih nudimo v naši spletni trgovini, so primerni za pripravo različnih brezglutenskih tort in peciva. Raznovrstnost okusov vam omogoča, da je vaš biskvit za torte brez glutena vsakič nekoliko drugačen in poseben. Biskvit lahko namreč pripravite z različnimi okusi, kot so mandelj, pistacija, vanilija in jagoda. Na voljo so mešanice za čokoladno, vanilijevo, jagodno, skutno, panna cotta, kakavovo ali druge kreme za polnilo torte, krofov in šamrol.

 

Hitra in enostavna priprava torte brez glutena

S pomočjo predpripravljene mešanice Rue Flambee bo vaša čokoladna torta brez glutena ravno tako slastna in polnega okusa kot običajna čokoladna torta. Priprava torte brez glutena je hitra in enostavna. Mešanico zgolj zmešate z jajci, zmes pa nato vlijete v mešalnik in mešate toliko časa, dokler ni homogena (približno 10 minut). Gladko zmes nato vlijete v pekač in pečete 35 – 40 minut na 165°C. Po pečenju bo biskvit torte brez glutena v notranjosti rjave barve. Vaša čokoladna torta brez glutena bo tako končana v manj kot eni uri. Prepričani smo, da je bo še prej tudi zmanjkalo.

 

Recepti za sladice brez glutena primerni tudi za tiste, ki se radi zdravo posladkate

Recepti za sladice brez glutena so primerni zlasti za ljudi, ki imajo težave s prebavljanjem žitnih beljakovin. Zaradi kakovosti in hranilne vrednosti starodavnih žit, iz katerih so narejeni, pa lahko brezglutenske izdelke uživajo tudi vsi drugi, ki se želijo prehranjevati zdravo in naravno. Najboljši pa so tisti recepti za sladice brez glutena, ki vsebujejo naše mešanice za pripravo brezglutenskih izdelkov. Z njimi boste lahko ustvarili številne okusne dobrote, naj bodo to torta, različne kreme za torte ali pa vedno priljubljeni muffini brez glutena.

Ne dovolite, da vam celiakija postavlja omejitve in se čim prej prepričajte, da je tudi čokoladna torta brez glutena lahko okusna. Obiščite našo spletno trgovino, kjer smo bogato založeni tako s sestavinami kot z recepti za sladice brez glutena. Vabljeni.

 

« Seznam novic

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.