Peki trgovine tudi v Ljubljani, Mariboru in Ajdovščini

Visoko koncentriran okus LorAnn - Mandelj

Cena: 2,39 €

Koda izdelka: 823666

Količina:

Dodaj med priljubljene izdelke

 

Okusi - arome
Informacije ob nakupu

Za nakup nad 50 EUR je dostava brezplačna.

Pomoč pri nakupu

Dobavni rok: Izdelek je na zalogi

Načini plačila: Plačilo po povzetju, predračunu ali s kreditno kartico


LorAnn visoko koncentrirani okusi so 3 - 4 krat močnejški kot ekstrakti, ki so narejeni na osnovi vode in alkohola. Okus obstane tudi, ko je izpostavljen visoki temperaturi (pečenje).

Ta okus je primeren tudi za fondant maso ali marcipan. Zaradi visoke koncentracije struktura tičino mase ali marcipana se ne bo spremenila. Okusi so primerni tudi za čokolado, bombone, biskvite, kekse, brownie...

 

Brez dodanega sladkorja ali sladil. Brez glutena. Visoko koncentriran okus. Shranjujte izven dosega otrok. 4 krat močnejši od ekstrakta.

Sestavine: umetna aroma.

Izogibajte se stiku z kožo, oči in sluznico, plastiko in delovnim površinam.

Neto količina: 3,7 ml

 

Uporaba:

VISOKO KONCENTRIRANI OKUSI

 

Visoko koncentrirani okusi so koncentrirani okusi, znani tudi kot olje ali okusi za slaščice. Ti okusi ne vsebujejo rastlinska olja. Izraz olje za slaščice se nanaša na vrsto okusa, ki je koncentriran in nerazredčen. Navedeni okusi so 3 do 4 krat močnejši od okusov na osnovi vode in alkohola.

 

Pri nadomeščanju ekstrakta za te okuse, uporabite ¼ do ½ čajne žličke za 1 čajno žličko navadnega okusa. Okus obstane tudi če je izpostavljen visoki temperaturi.

Okusi so primerni za sladkorno maso in marcipan. Zaradi visoke koncentracije, struktura sladkorne mase ali marcipana se ne bo spremenila pri uporabi ekstrakta. Ekstrakti so primerni tudi za čokolado, sladkarije, pecivo, piškote in še več.

 

Za najboljše rezultate priporočamo naslednje smernice za uporabo:

  • Polito področje hitro pobrišite, podaljšan stik z plastiko in delovno površino lahko povzroči škodo.
  • Ne uporabljajte plastičnih merilnih žličk ali pripomočkov.
  • Izogibajte se direktnem stiku s kožo, ko se izdelek uporablja Nekateri okusi, kot so cimet in mandelj so posebej močni.

 

Izogibajte se stiku s kožo, oči ali sluznico, plastiko in delovno površino. Ta izdelek je, brez glutena, brez sladkorja, ve vsebuje rastlinska olja, vsebuje naravne in umetne arome, večinoma topne v vodi in se lahko uporablja s čokolado.

1 steklenička vsebuje 3,7ml (približno 1 čajna žlička).

 

Doziranje:

Vsi pekovski izdelki, kot so pecivo, piškoti, kolački; glazure in sladkorna masa uporabite ¼ do ½ žličke na 1 skodelico masla ali maščobe.

Čokolada ali premazi; uporabite ¼ do ½ čajne žličke na 0,45kg mase.

Pri doziranju okusov priporočamo da začnete z majhno količino in dodajate kot je navedeno.


Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.