Peki - pekarska oprema in slaščičarska oprema
Peki trgovine tudi v Ljubljani, Mariboru in Ajdovščini

Sladkorna čipka Mat Bela 200 g

Cena: 17,60 €

Koda izdelka: 825097

Količina:

Dodaj med priljubljene izdelke

 

Sladkorna čipka
Informacije ob nakupu

Za nakup nad 50 EUR je dostava brezplačna.

Pomoč pri nakupu

Dobavni rok: Izdelek je na zalogi

Načini plačila: Plačilo po povzetju, predračunu ali s kreditno kartico


Sladkorna čipka v mat beli barvi.

Uporabite jo z modeli za čipko.

 

BREZ GLUTENA

Sestavine:   barvilo: E170, stabilizator: E414, zgoščevalec: E1422, vlažilec: E422, emulgator: E433, aroma, konzervans: E202.

Lahko vsebuje sledi mleka, soje in sulfitov.

Maksimalno doziranje:   14,12 g/Kg 

Navodila za uporabo: Izdelek za okrasitev torte. Za pripravo 100 g izdelka: V ročni ali planetarni mešalnik vlijemo približno 38 ml vode. Dodajte 4 žlice (približno 50 g) pripravka v prahu in mešajte 2 minuti. Nato dodajte približno 12 g tekočega pripravka in dobro mešajte 5-10 minut, dokler ne dobite homogene zmesi brez grudic. Dobljeno zmes z lopatko razporedite po modelu tako, da se popolnoma oprime in da se popolnijo vse vdolbine. Preostanek pripravka shranite v hladilniku in porabite v 7 dneh. Sušimo na zraku (6-8 ur) ali v pečici 10-12 minut pri temperaturi 80°C. Da bi dosegli odličen rezultat, priporočamo, da po prvih 10 minutah v pečici v model dodate še eno tanko plast izdelka. Za lažjo odstranitev izdelka obrnite model na delovno mizo in z lopatko odstranite rob ter nežno izvlecite čipko.

Opozorilo: Ni za neposredno zaužitje. Barva izdelka lahko rahlo odstopa zaradi lastnosti uporabljenih surovin.

ShranjevanjeZaščitite pred sončno svetlobo in ne izpostavljajte temperaturam nad 50 °C. Hraniti na hladnem in suhem mestu

Neto količina:   200 g

Hranilne vrednosti na 100 g proizvoda: Energijska vrednost (kJ) 0; Energijska vrednost (kcal) 0; Maščobe (g) <0,5; Od tega nasičene maščobe (g) <0,1; Ogljikovi hidrati (g) <0,5; Od tega sladkorji (g) <0,5; Beljakovine (g) 0; Sol (g) <0,01.


Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.