Za dodajanje izdelkov na seznam priljubljenih morate biti prijavljeni v spletno trgovino.
Seznam priljubljenih izdelkov vam omogoča, da si shranete izdelke, ki jih pogosto kupujete, jih še nameravate kupiti ali pa so za vas posebej zanimivi in na ta način vvedno in preprosto dostopate do njih brez iskanja po spletni trgovini.
Prijavi se Registriraj se kot nov uporabnik
Za nakup nad 50 EUR je dostava brezplačna.
Dobavni rok: Izdelek je na zalogi
Načini plačila: Plačilo po povzetju, predračunu ali s kreditno kartico
Sladkorna čipka v mat beli barvi.
Uporabite jo z modeli za čipko.
BREZ GLUTENA
Sestavine: barvilo: E170, stabilizator: E414, zgoščevalec: E1422, vlažilec: E422, emulgator: E433, aroma, konzervans: E202.
Lahko vsebuje sledi mleka, soje in sulfitov.
Maksimalno doziranje: 14,12 g/Kg
Navodila za uporabo: Izdelek za okrasitev torte. Za pripravo 100 g izdelka: V ročni ali planetarni mešalnik vlijemo približno 38 ml vode. Dodajte 4 žlice (približno 50 g) pripravka v prahu in mešajte 2 minuti. Nato dodajte približno 12 g tekočega pripravka in dobro mešajte 5-10 minut, dokler ne dobite homogene zmesi brez grudic. Dobljeno zmes z lopatko razporedite po modelu tako, da se popolnoma oprime in da se popolnijo vse vdolbine. Preostanek pripravka shranite v hladilniku in porabite v 7 dneh. Sušimo na zraku (6-8 ur) ali v pečici 10-12 minut pri temperaturi 80°C. Da bi dosegli odličen rezultat, priporočamo, da po prvih 10 minutah v pečici v model dodate še eno tanko plast izdelka. Za lažjo odstranitev izdelka obrnite model na delovno mizo in z lopatko odstranite rob ter nežno izvlecite čipko.
Opozorilo: Ni za neposredno zaužitje. Barva izdelka lahko rahlo odstopa zaradi lastnosti uporabljenih surovin.
Shranjevanje: Zaščitite pred sončno svetlobo in ne izpostavljajte temperaturam nad 50 °C. Hraniti na hladnem in suhem mestu
Neto količina: 200 g
Hranilne vrednosti na 100 g proizvoda: Energijska vrednost (kJ) 0; Energijska vrednost (kcal) 0; Maščobe (g) <0,5; Od tega nasičene maščobe (g) <0,1; Ogljikovi hidrati (g) <0,5; Od tega sladkorji (g) <0,5; Beljakovine (g) 0; Sol (g) <0,01.