Za dodajanje izdelkov na seznam priljubljenih morate biti prijavljeni v spletno trgovino.
Seznam priljubljenih izdelkov vam omogoča, da si shranete izdelke, ki jih pogosto kupujete, jih še nameravate kupiti ali pa so za vas posebej zanimivi in na ta način vvedno in preprosto dostopate do njih brez iskanja po spletni trgovini.
Prijavi se Registriraj se kot nov uporabnik
Za nakup nad 50 EUR je dostava brezplačna.
Dobavni rok: Izdelek je na zalogi
Načini plačila: Plačilo po povzetju, predračunu ali s kreditno kartico
Sladkorna masa (fondant) nizozemskega proizvajalca je izjemno fleksibilna in enostavna za uporabo, zaradi svoje mehke strukture. Masa se strdi po uporabi, vendar ne razpoka. Primerna za izdelavo tortnih dekoracij ali pokritja torte.
Brez glutena
Sestavine: sladkor (79%); rastlinska maščoba palmovih jedrc in palme; glukozni sirup; voda; vlažilec: E422; zgoščevalec E415, E466; emulgator: E471; konzervans E200; kislina E330; naravna aroma; barvilo E150c.
Lahko vsebuje sledi mandljev.
Neto količina: 250 g
Hraniti v temnem in hladnem prostoru pri 15°C do 20°C.
Proizvedeno v EU.
Hranilne vrednosti na 100 g: energijska vrednost: 1685 kJ / 403 kcal; maščobe: 6,7 g; od tega nasičene maščobe: 4,6 g; ogljikovi hidrati: 85,2 g; od tega sladkorji: 82,8 g; beljakovine 0 g; sol 0,1 g.
Namigi za delo s sladkorno maso: