Prijava
Registracija
Registrirajte se kot nov uporabik spletne trgovine.
Ustvari računZa dodajanje izdelkov na seznam priljubljenih morate biti prijavljeni v spletno trgovino.
Seznam priljubljenih izdelkov vam omogoča, da si shranete izdelke, ki jih pogosto kupujete, jih še nameravate kupiti ali pa so za vas posebej zanimivi in na ta način vvedno in preprosto dostopate do njih brez iskanja po spletni trgovini.
Prijavi se Registriraj se kot nov uporabnik
Za nakup nad 50 EUR je dostava brezplačna.
Dobavni rok: Izdelek je na zalogi
Načini plačila: Plačilo po povzetju ali predračunu
Ena prvih slovenskih knjig kulinaričnega mojstra o peki kruha je doživela novo izdajo z vzporedno slovensko – angleškim besedilom. Tako bomo lahko z njo obdarovali tudi tujce. V novi izdaji je skoraj 50 najboljših receptov za različne vrste kruha (ajdov, ječmenov, ovseni, rženi, krompirjev, česnov, ocvirkov, vinski, gobov,...) Izvemo tudi, kako se izognemo najpogostejšim napakam pri peki, kako pečemo z drožmi in kako v avtomatu za peko kruha. Nekaj receptov je tudi za kruh brez glutena in krušno pecivo iz kruhomata.
slovensko-angleško besedilo