Za dodajanje izdelkov na seznam priljubljenih morate biti prijavljeni v spletno trgovino.
Seznam priljubljenih izdelkov vam omogoča, da si shranete izdelke, ki jih pogosto kupujete, jih še nameravate kupiti ali pa so za vas posebej zanimivi in na ta način vvedno in preprosto dostopate do njih brez iskanja po spletni trgovini.
Prijavi se Registriraj se kot nov uporabnik
Za nakup nad 50 EUR je dostava brezplačna.
Dobavni rok: Izdelek je na zalogi
Načini plačila: Plačilo po povzetju, predračunu ali s kreditno kartico
Cream of tartar je naravna sol iz pridelave vina in se uporablja v številnih receptih za peko, kot so meringue.
Ko stepate beljake, dodajte majhno količino vinskega kamna, da pospešite nastajanje pene in pomagate stabilizirati strukturo.
V kombinaciji s sodo bikarbono se lahko uporablja za vzhajanje.
V nekaterih receptih pa se uporablja za preprečevanje kristalizacije sladkorja.
Ščepec vinskega kamna pa pomaga pri stabilizaciji stepene smetane.
Sestavine: cream of tartar E336.
Omejena uporaba v hrani.
Neto količina: 80 g
Shranjujte v temnem in suhem prostoru. Pri 16-22°c.