Za dodajanje izdelkov na seznam priljubljenih morate biti prijavljeni v spletno trgovino.
Seznam priljubljenih izdelkov vam omogoča, da si shranete izdelke, ki jih pogosto kupujete, jih še nameravate kupiti ali pa so za vas posebej zanimivi in na ta način vvedno in preprosto dostopate do njih brez iskanja po spletni trgovini.
Prijavi se Registriraj se kot nov uporabnik
Za nakup nad 50 EUR je dostava brezplačna.
Dobavni rok: Izdelek je na zalogi
Načini plačila: Plačilo po povzetju, predračunu ali s kreditno kartico
Silikonski model priznanega proizvajalca Silikomart za pripravo sladice. V modelu lahko pripravljate hladne kremne sladice, zmrznjene sladice ali pečete biskvit. Model se lahko uporablja v temperaturnem območju od - 60º C do + 230º C.
Za sijočo glazuro proizvoda lahko uporabite Mirror glaze.
Za mat glazuro pa priporočamo Velet razpršilo.
Set vsebuje 3 dele:
- Silikonski model kapacitete 1400 ml, dimenzije Ø 240 mm, višine 47 mm.
- Silikonski vstavek za unikatno polnjenje sredice kapacitete 480 ml, dimenzije Ø 213 mm, višine 30 mm.
- Plastični dvostranski izsekovalec za izdelavo biskvita. Manjši del je za vstavek, večji del pa za osnovo.
Priložen 1 recept v italijanskem in angleškem jeziku.
Navodila po receptu:
Napolnite polovico mousse iz bele čokolade v model, dodajte ohlajeno želatino iz jagod ki ste jo izdelali z izsekovalcem. Dodajte preostali mousse iz bele čokolade in zaprite z biskvitom. Postavite v hladilnik. Kadar je ohlajeno, premažite z belo glazuro. Zagrejte drugo glazuro na 28°C, odstranite kalup od jagodne želatine in v celoti polijte z glazuro. Postavite na del z belo čokolado.
Proizvajalec: Silikomart
Spletna stran peki.si uporablja piškotke. Nujne, ki so potrebni za nemoteno delovanje spletne strani, smo že naložili. Veseli bomo če nam dovolite, da naložimo tudi funkcionalne, analitične in oglaševalske piškotke.
Več informacij o piškotkih najdete tukaj.