Za dodajanje izdelkov na seznam priljubljenih morate biti prijavljeni v spletno trgovino.
Seznam priljubljenih izdelkov vam omogoča, da si shranete izdelke, ki jih pogosto kupujete, jih še nameravate kupiti ali pa so za vas posebej zanimivi in na ta način vvedno in preprosto dostopate do njih brez iskanja po spletni trgovini.
Prijavi se Registriraj se kot nov uporabnik
Za nakup nad 50 EUR je dostava brezplačna.
Dobavni rok: Dobava iz zaloge (2-7 dni)
Načini plačila: Plačilo po povzetju, predračunu ali s kreditno kartico
Nevtralna glazura v prahu za pripravo Mirror glaze glazure priznanega proizvajalca Silikomart.
Glazura je vedno nevtralna in sijoča, ne glede na spremembe temperature.
Univerzalna glazura katero uporabite večnamensko, enostavna za uporabo.
Priprava je enostavna, edino kar potrebujete je voda.
Glazura se lahko aromatizira s koncentriranimi okusi v pastah ali pravo čokolado, kakavom, ...
Lahko se barva z barvami v prahu ali gelu.
Z 300 g mešanice dobite 500 g mirror glaze ki zadostuje za prekritje torte cca 24 cm.
Sestavine: dekstroza; glukozni sirup; koruzni škrob; želatina; modificiran krompirjev škrob; zgoščevalec: karboksimetil celuloza E466, ksantan gumi.
Lahko vsebuje sledi jajc, mleka, oreščkov in soje.
Hranite v hladnem in suhem prostoru.
Neto količina: 300 g Proizvedeno v Italiji.
Hranilne vrednosti na 100g: energijska vrednost 1328 kJ/360 kcal; maščobe 0 g (od tega nasičene 0 g); ogljikovi hidrati 88 g (od tega sladkorji 83 g); beljakovine 1,9 g; sol 0g.
Uporaba: v posodo primerno za mikrovalovno, vmešajte 300 g mešanice z 240 g vode z el. mešalcem dokler masa ni gladka in homogena. Zagrejte v mikrovalovki do vretja (dokler masa ne poveča volumen – cca 3-4 minute pri 750 vatov). Lahko se zavre tudi na srednjem ognju, pri nenehnem mešanju, pustite da vre 1 minuto. Ponovno zmešajte z el. mešalcem, pazite da ne vmešate zračne mehurčke. Zmes uporabite pri idealni temperaturi 40°C za glazuro zmrznjenih sladic. Lahko se barva z barvami v prahu ali gelu, lahko se aromatizira z kakavom, čokolado in okusi v gelu.