Peki - pekarska oprema in slaščičarska oprema
Peki trgovine tudi v Ljubljani, Mariboru in Ajdovščini

Mirror glaze v prahu 300 g - The One Glaze - Silikomart

Cena: 6,00 €

Koda izdelka: 824945

Izdelka trenutno ni na zalogi.

Dodaj med priljubljene izdelke

 

Ostale jedilne surovine in dodatki
Informacije ob nakupu

Za nakup nad 50 EUR je dostava brezplačna.

Pomoč pri nakupu

Dobavni rok: Dobava iz zaloge (2-7 dni)

Načini plačila: Plačilo po povzetju, predračunu ali s kreditno kartico


Nevtralna glazura v prahu za pripravo Mirror glaze glazure priznanega proizvajalca Silikomart. 

Glazura je vedno nevtralna in sijoča, ne glede na spremembe temperature.

Univerzalna glazura katero uporabite večnamensko, enostavna za uporabo.

Priprava je enostavna, edino kar potrebujete je voda.

Glazura se lahko aromatizira s koncentriranimi okusi v pastah ali pravo čokolado, kakavom, ...

Lahko se barva z barvami v prahu ali gelu.

Z 300 g mešanice dobite 500 g mirror glaze ki zadostuje za prekritje torte cca 24 cm.

 

Sestavine: dekstroza; glukozni sirup; koruzni škrob; želatina; modificiran krompirjev škrob; zgoščevalec: karboksimetil celuloza E466, ksantan gumi.

Lahko vsebuje sledi jajc, mleka, oreščkov in soje.

Hranite v hladnem in suhem prostoru.  

Neto količina: 300 g       Proizvedeno v Italiji.

Hranilne vrednosti na 100g: energijska vrednost 1328 kJ/360 kcal; maščobe 0 g (od tega nasičene 0 g); ogljikovi hidrati 88 g (od tega sladkorji 83 g); beljakovine 1,9 g; sol 0g.

Uporaba: v posodo primerno za mikrovalovno, vmešajte 300 g mešanice z 240 g vode z el. mešalcem dokler masa ni gladka in homogena. Zagrejte v mikrovalovki do vretja (dokler masa ne poveča volumen – cca 3-4 minute pri 750 vatov). Lahko se zavre tudi na srednjem ognju, pri nenehnem mešanju, pustite da vre 1 minuto. Ponovno zmešajte z el. mešalcem, pazite da ne vmešate zračne mehurčke. Zmes uporabite pri idealni temperaturi 40°C za glazuro zmrznjenih sladic. Lahko se barva z barvami v prahu ali gelu, lahko se aromatizira z kakavom, čokolado in okusi v gelu.


Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.